Brieffing_2019

Bona nit,

A continuació us expliquem el funcionament de la prova que es desenvoluparà demà.

La previsió del temps no és gens favorable. S’esperen tempestes al llarg del matí. Per la seguretat dels corredors i de l’organització, hem preferit recórrer a un recorregut alternatiu que us expliquem més avall. Penseu doncs a portar equipament necessari en cas de pluja.

Dissabte al matí haureu de passar a partir de les 7h30 al Centre Esportiu d’Ordino a dipositar la bossa de transició de Viladomat.

Recordeu que heu d’enganxar l’adhesiu amb el número de dorsal a la vostra bici, a la tija sota el seient. Això ens ajudarà a l’organització a controlar la sortida de la bici en el moment de recollir-la en acabar la cursa.

El dorsal l’heu de col·locar al davant, sobre la cintura, en una zona visible.

El material que necessiteu per fer la pujada al cim (bastons, paravent, gels, etc.) l’heu de deixar dins de la bossa subministrada per l’organització on ja tindreu enganxat l’adhesiu allargat amb el vostre número de dorsal. L’organització s’encarregarà de pujar-la a la transició i us la deixarem a sota del cavallet on haureu de penjar la bici

Si porteu bastons, assegureu-vos de què quedin ben fixats a la bossa de Viladomat. D’aquesta manera no perdrem temps per material extraviat.

Heu d’haver entregat les bosses per la transició a les 8h30 com a màxim. Serem molt rigorosos amb el compliment d’aquest horari.

La sortida es farà a les 9 del matí a la Plaça Major d’Ordino.

Ús expliquem com funcionarà la transició.

Un cop arribeu al coll d’Ordino veureu un parell de cons on un membre de l’organització us indicarà de posar peu a terra. A partir d’aquest punt haureu d’anar corrent dintre la zona de transició fins a la zona on tingueu la vostra motxilla que ens haureu entregat prèviament a Ordino, penjareu la bici al suport, traureu casc i us preparareu per fer el tram a peu sortint ja de la zona de transició.
El cavallet per penjar les bicis separarà a la dreta els números de dorsal imparell i a l’esquerra els números parells. Un cop heu fet el canvi us haureu de dirigir corrent fins al final de la transició prop de la zona d’equips per tornar a sortir a prop d’on heu entrat.

Els que competiu per equips entrareu de la mateixa manera a la zona de transició i us dirigireu per la banda dreta de la transició fins al final on trobareu la zona habilitada per fer el canvi de dorsal i xip. Un cop fet el canvi el ciclista abandonarà aquesta zona per deixar lloc a la resta de corredors.

A partir d’aquí heu de fer la pujada a peu fins al *Bony de les Neres i baixar de nou fins a la zona de transició on es trobarà l’arribada.

*La pujada al bony de les Neres és el pla alternatiu que ens hem vist obligats a aplicar a causa de la meteorologia adversa que es preveu per demà.

Pels que no ho coneixeu es tracta d’una pujada d’1,64 Km amb +228 m de desnivell i baixada pel mateix lloc.

Total 3,28 Km amb +-228m.

Molta sort a tothom!

Ens retrobem demà a Ordino.